Blir detta Linköpings mest exklusiva lägenhet?

I Brf. Vasatornet finns en av Linköpings mest exklusiva lägenhet om 229 kvadratmeter med egen terrass. Med vidsträckta vyer över hela staden i alla väderstreck och en lyxig utformning styrd av dina önskemål.

På fjortonde våningen bor du med helt unikt läge på eget våningsplan. Terrassen omfattar hela 100 kvm och utgör ett visuellt landmärke i den nya stadsdelen Övre Vasastaden. Här bygger Botrygg en representativ våning med högt och privat läge!

Denna unika lägenhet är en av 102 nyproducerade bostäder i Övre Vasastaden som nu släpps, denna gång i Brf Vasatornet. Fantastisk variation av ytor och utformning i stadsdelens högsta byggnad vilken utgör ett magnifikt landmärke för staden och stadsdelen. Balkong, funktion och nya vyer över stad och landskap erbjuds i två huskroppar vilka binds samman av lokaler i bottenplan.

Storlekarna varierar från yteffektiva ett rum och kök på 31 kvm till exklusiva sex rum och kök med egen terrass. För att skapa mervärde för samtliga boende anläggs även gemensamma takterrasser högst upp i föreningens båda hus.

Inflyttning i lägenheterna beräknas ske under 2017-2018.

Se planlösningar och prislista här!

 

Läs även

Relaterade Artiklar